Aanvullingen voor website


Er zijn tal van aanvullingen om uw website te verbeteren zodat uw bezoekers eerder in de verleiding komen om actie te ondernemen. Voorbeelden zijn een online contact -of reserveringsformulier of een App voor op een mobiele telefoon en/of tablet. Maar ook een digitale catalogus of een magazine op uw website behoren tot de mogelijkheden. Deze zijn nagenoeg geheel in eigen beheer op te maken waardoor u kunt besparen op uw kosten! Nieuwsbrieven of sitemaps zijn ook een veelgevraagde aanvulling bij onze klanten.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.Formulieren & Nieuwsbrieven

Uw potentiële klanten snel voorzien van informatie? Een digitaal formulier biedt uitkomst. Arthico maakt bijvoorbeeld contactformulieren, aanvraag- en reserveringsformulieren of “bel me terug” en offerteformulieren. Op deze manier is de drempel voor (toekomstige) klanten om contact op te nemen aanzienlijk lager.

Nieuwsbrieven stellen u in staat om uw relaties doorlopend te informeren over uw ontwikkelingen en aanbiedingen. U kunt mooi opgemaakte nieuwsbrieven versturen naar uw complete e-mailbestand of naar specifieke geselecteerde groepen.


Digitale catalogus of magazine

Arthico biedt u mogelijkheden om uw catalogus/magazine digitaal te presenteren. Bij een digitale catalogus kunt u zonder meerkosten uw nieuwe pagina’s zelf opmaken. Een digitale catalogus biedt u tevens de mogelijkheid om uw drukwerk gerichter te verspreiden of in sommige gevallen zelfs geheel te vervangen. Een digitale catalogus of magazine is er al vanaf € 50,00.Google Maps

Het gebruik van Google Maps is een goede aanvulling voor uw bedrijf om bezoekers te informeren.Zoekfuncties

Het gebruik van interne zoekfuncties is populair. Een zoekfunctie is niet alleen handig en gebruiksvriendelijk, bezoekers komen ook sneller bij de gezochte informatie. Hierdoor blijven bezoekers langer op uw website.App voor mobiel of tablet

Een mobiele applicatie of kortweg app is een software-applicatie die ontworpen is om te draaien op een smartphone of tablet. Apps zijn er om het de gebruiker gemakkelijker te maken. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om snel informatie te raadplegen. Inhoudelijk kunnen apps sterk variëren van sport of het weer tot toepassingen met betrekking tot fotografie, muziek, lifestyle, spelletjes en het bedrijfsleven. Voor bedrijven kan de app in hun voordeel werken omdat snel korte informatie kan worden gegeven, gekoppeld aan een service of dienst. Hiermee kan de service of het merk versterkt worden.Sitemap

Sitemaps kunnen het indexatieproces van uw website bevorderen. Ze gidsen de zoekmachine/crawlers door uw site heen, zo wordt deze sneller en nauwkeuriger geïndexeerd. Daarnaast kan het gebruik van sitemaps problemen met koppelingen die niet-zoekmachine vriendelijk zijn, gedeeltelijk opvangen.Wilt u meer Likes?


Social media is niet meer weg te denken in ons huidige communicatieverkeer. Met Twitter, Facebook en LinkedIn blijft u 24 uur per dag in beeld. Social Media is een goede basis om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en te houden. Lees meer.

Fotografie


Voor een website zijn kwalitatief goede foto’s een must. Arthico beschikt over een professionele fotograaf. Deze fotograaf kunt u inhuren voor al uw producten en/of sfeerfoto's van uw winkel, ook voor portret- en reclamefoto's. Lees meer.

Websites op maat


Een website bouwen kan op vele manieren. Enkel voor mobiel of desktop of voor alle soorten apparaten. Dit heet responsive: responsive websites bieden vele mogelijkheden. Lees meer.

Tekst schrijvers helpen u


Wanneer u een website gaat maken is het belangrijk dat de tekst correct is geschreven. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze tekstschrijvers. Wij kunnen u hierbij adviseren. Lees meer.