Cadeau van Arthico


Een website staat of valt met goed maar ook foutloos woordgebruik. Hoe vaak worden woorden niet verkeerd geschreven of verkeerd gebruikt. En hoe zit het met die nieuwe spelling? Daarom geeft Arthico zijn nieuwe klanten een cadeau: Arthico corrigeert uw teksten gratis en verbetert waar mogelijk uw schrijfstijl. Wij gaan uit van ongeveer 8 pagina’s website met een gemiddelde tekstinhoud.

Wij behouden ons het recht voor om af te wijken van bovenstaand aanbod wanneer er meer pagina’s en/of tekstinhoud worden aangeboden. Voor afwijkende pagina’s en/of tekstinhoud kunnen we u altijd een extra - voordelig - voorstel doen waarin de cadeaukorting verrekend wordt.

Uitgesloten van deze cadeauactie zijn de één pagina website, Magazines en catalogus. Deze actie is alleen geldig voor een website vanaf tenminste 4 pagina's


Wilt u meer Likes?


Social media is niet meer weg te denken in ons huidige communicatieverkeer. Met Twitter, Facebook en LinkedIn blijft u 24 uur per dag in beeld. Social Media is een goede basis om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en te houden. Lees meer.

Fotografie


Voor een website zijn kwalitatief goede foto’s een must. Arthico beschikt over een professionele fotograaf. Deze fotograaf kunt u inhuren voor al uw producten en/of sfeerfoto's van uw winkel, ook voor portret- en reclamefoto's. Lees meer.

Websites op maat


Een website bouwen kan op vele manieren. Enkel voor mobiel of desktop of voor alle soorten apparaten. Dit heet responsive: responsive websites bieden vele mogelijkheden. Lees meer.

Tekst schrijvers helpen u


Wanneer u een website gaat maken is het belangrijk dat de tekst correct is geschreven. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze tekstschrijvers. Wij kunnen u hierbij adviseren. Lees meer.