Digitale catalogus


Arthico biedt u mogelijkheden om uw catalogus/magazine digitaal te presenteren. Bij een digitale catalogus kunt u zonder meerkosten uw nieuwe pagina’s zelf opmaken in Word of pdf. Een digitale catalogus biedt u tevens de mogelijkheid om uw drukwerk gericht te verspreiden of in sommige gevallen zelfs geheel te vervangen. Eigenlijk is alles mogelijk: u kunt er zelfs een videofilmpje in zetten. Mocht u een groothandel hebben met klanten dan kunt u uw publicatie eenvoudig met een wachtwoord beveiligen.

Een aantal bedrijven kiest voor een startpagina vanaf € 99,00 met aanvulling van een digitale brochure of catalogus. Hierdoor zijn de kosten lager en u bent toch altijd actueel! Daarbij spaart u ook het milieu!

Voor deze dynamische aanvulling kunt u eventueel een abonnement afsluiten en deze laten implementeren in uw startpagina. Dat kan 1, 4 of 12 keer per jaar zijn. Het is voor u een goedkope manier om een actuele website te realiseren en te houden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Mail of bel ons: 06 25058003Wilt u meer Likes?


Social media is niet meer weg te denken in ons huidige communicatieverkeer. Met Twitter, Facebook en LinkedIn blijft u 24 uur per dag in beeld. Social Media is een goede basis om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en te houden. Lees meer.

Fotografie


Voor een website zijn kwalitatief goede foto’s een must. Arthico beschikt over een professionele fotograaf. Deze fotograaf kunt u inhuren voor al uw producten en/of sfeerfoto's van uw winkel, ook voor portret- en reclamefoto's. Lees meer.

Websites op maat


Een website bouwen kan op vele manieren. Enkel voor mobiel of desktop of voor alle soorten apparaten. Dit heet responsive: responsive websites bieden vele mogelijkheden. Lees meer.

Tekst schrijvers helpen u


Wanneer u een website gaat maken is het belangrijk dat de tekst correct is geschreven. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze tekstschrijvers. Wij kunnen u hierbij adviseren. Lees meer.