Domeinnamen & Hosting


Domeinnamen

De verschillende delen van een domein (oftewel: domeinnaam) worden van elkaar gescheiden door punten of streepjes. Maar natuurlijk ook door de naam en de extensie (zoals .nl of .com) Een voorbeeld van een domeinnaam is arthico.com

Om deze naam vast te leggen is registratie vereist. Meestal is in de domeinnaam de persoon of het bedrijf te herkennen waarover de pagina gaat; soms is in de domeinnaam het thema van de website te herkennen. In principe is alles mogelijk met een domeinnaam, zolang de naam maar bestaat uit een combinatie van twee of meer tekens.

Er zijn vele extensies, de meest gebruikte in Nederland zijn: .nl, .com en .eu. Wij verzorgen de registratie van uw domeinnaam. Op het plaatje kunt u de meest voorkomende extensies zien. Natuurlijk kunt u alle niet vermelde extensies ook bij ons laten registreren.

 Wilt u meer Likes?


Social media is niet meer weg te denken in ons huidige communicatieverkeer. Met Twitter, Facebook en LinkedIn blijft u 24 uur per dag in beeld. Social Media is een goede basis om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en te houden. Lees meer.

Fotografie


Voor een website zijn kwalitatief goede foto’s een must. Arthico beschikt over een professionele fotograaf. Deze fotograaf kunt u inhuren voor al uw producten en/of sfeerfoto's van uw winkel, ook voor portret- en reclamefoto's. Lees meer.

Websites op maat


Een website bouwen kan op vele manieren. Enkel voor mobiel of desktop of voor alle soorten apparaten. Dit heet responsive: responsive websites bieden vele mogelijkheden. Lees meer.

Tekst schrijvers helpen u


Wanneer u een website gaat maken is het belangrijk dat de tekst correct is geschreven. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze tekstschrijvers. Wij kunnen u hierbij adviseren. Lees meer.

Hosting


Hosting

Om uw website beschikbaar te maken voor bezoekers op het internet is naast een domeinnaam ook een webhosting pakket nodig. U huurt ruimte op één van onze servers die permanent verbonden is met het internet. Op die manier is uw website altijd bereikbaar voor al uw bezoekers. Wij beheren de server voor u en zorgen ervoor dat uw website veilig en bereikbaar is en blijft. Voor het hosten van uw website hoeft u zelf geen technische kennis te hebben. Wij regelen het allemaal voor u. Onze servers staan in Amsterdam waar ze in een uitstekende atmosfeer worden onderhouden waardoor de kwaliteit altijd op een hoog niveau staat en blijft

U kunt kiezen uit verschillende hostingpakketten. U heeft al een webhostingpakket vanaf 2,90 per maand exclusief BTW. Wij kunnen u een webhostingpakket op maat aanbieden. Het meest populaire webhostingpakket is 4,90 per maand exlusief BTW.

Mail ons via het contactformulier, bellen is natuurlijk ook goed!