Fotobewerking


Goede foto’s op een webpagina maken een website aantrekkelijker. Er is een verschil tussen achtergrondafbeeldingen, fotogalerijen en foto's die tussen de tekst zijn opgenomen.

Foto’s kunnen niet zomaar op een website geplaatst worden. Ze zijn standaard (zoals ze door de camera gemaakt zijn) vaak veel te groot. Hierdoor kan het laden van een pagina erg lang gaan duren en kost het onnodig dataverkeer.

Het is dus noodzakelijk om de foto’s geschikt te maken voor plaatsing op een website.Fotobewerking en/of manipulatie

Soms kan het gebeuren dat het onmogelijk is om een bepaalde foto op locatie te maken omdat de omstandigheden niet goed zijn. Of omdat de foto achteraf net niet de juiste sfeer blijkt te hebben. Gelukkig zijn hier tegenwoordig oplossingen voor in de vorm van fotobewerking en-of manipulatie.

Zoals u leest is het belangrijk om nadat een foto gemaakt is het beeld te bekijken, eventueel te corrigeren en geschikt te maken voor de website.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.Wilt u meer Likes?


Social media is niet meer weg te denken in ons huidige communicatieverkeer. Met Twitter, Facebook en LinkedIn blijft u 24 uur per dag in beeld. Social Media is een goede basis om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en te houden. Lees meer.

Fotografie


Voor een website zijn kwalitatief goede foto’s een must. Arthico beschikt over een professionele fotograaf. Deze fotograaf kunt u inhuren voor al uw producten en/of sfeerfoto's van uw winkel, ook voor portret- en reclamefoto's. Lees meer.

Websites op maat


Een website bouwen kan op vele manieren. Enkel voor mobiel of desktop of voor alle soorten apparaten. Dit heet responsive: responsive websites bieden vele mogelijkheden. Lees meer.

Tekst schrijvers helpen u


Wanneer u een website gaat maken is het belangrijk dat de tekst correct is geschreven. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze tekstschrijvers. Wij kunnen u hierbij adviseren. Lees meer.