Over ons


Arthico staat voor een team van enthousiaste medewerkers met expertise en passie voor webdesign, fotografie en ontwerp. Zij staan garant om alles uit de kast te halen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Het Arthico team denkt graag mee en ontwerpt professionele websites op basis van de laatste technieken, zoals html 5, css3 en responsive.

Daarnaast werkt Arthico met diverse andere partijen; u moet hier bij denken aan hostingbedrijven, ontwerpers wereldwijd, marketing en pr-bedrijven.

Wij kunnen u altijd behulpzaam zijn met specifieke of specialistische vragen.

Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat!


Wilt u meer Likes?


Social media is niet meer weg te denken in ons huidige communicatieverkeer. Met Twitter, Facebook en LinkedIn blijft u 24 uur per dag in beeld. Social Media is een goede basis om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en te houden. Lees meer.

Fotografie


Voor een website zijn kwalitatief goede foto’s een must. Arthico beschikt over een professionele fotograaf. Deze fotograaf kunt u inhuren voor al uw producten en/of sfeerfoto's van uw winkel, ook voor portret- en reclamefoto's. Lees meer.

Websites op maat


Een website bouwen kan op vele manieren. Enkel voor mobiel of desktop of voor alle soorten apparaten. Dit heet responsive: responsive websites bieden vele mogelijkheden. Lees meer.

Tekst schrijvers helpen u


Wanneer u een website gaat maken is het belangrijk dat de tekst correct is geschreven. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze tekstschrijvers. Wij kunnen u hierbij adviseren. Lees meer.