PR & Marketing


PR en Marketing zijn belangrijke onderdelen als u op Internet bezig bent. Er zijn bedrijven die specifiek hierin zijn gespecialiseerd. Arthico werkt samen met een aantal van deze bedrijven. Wat Arthico direct voor u kan doen op PR- en Marketinggebied is implementatie van Google Analytics op uw website en Google Maps. Daarnaast kunnen wij u in contact brengen met de bedrijven die hierin zijn gespecialiseerd of wij fungeren als tussenpersoon.Social Media

Social media zijn niet meer weg te denken in ons huidige privé en zakelijke communicatieverkeer. Met Twitter, Facebook en LinkedIn blijft u 24 uur per dag in beeld. Social Media is een goede basis om uw bedrijf onder de aandacht te houden en te brengen. Het is een aanvullende manier om uw bezoekers te verleiden. Zeker voor bedrijven geldt hiervoor ‘Hoe meer u onderneemt des te meer response’.

Als u een Twitter- of Facebookaccount heeft, persoonlijk of voor uw bedrijf, zijn er plug-ins die uw berichten voorbij laten komen op uw website. Het is een eenvoudige manier om uw site dynamisch te maken en bezoekers direct te laten zien dat u een actieve ondernemer bent. Het is een uitstekende PR-prikkel voor uw bedrijf of service.Wilt u meer Likes?


Social media is niet meer weg te denken in ons huidige communicatieverkeer. Met Twitter, Facebook en LinkedIn blijft u 24 uur per dag in beeld. Social Media is een goede basis om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en te houden. Lees meer.

Fotografie


Voor een website zijn kwalitatief goede foto’s een must. Arthico beschikt over een professionele fotograaf. Deze fotograaf kunt u inhuren voor al uw producten en/of sfeerfoto's van uw winkel, ook voor portret- en reclamefoto's. Lees meer.

Websites op maat


Een website bouwen kan op vele manieren. Enkel voor mobiel of desktop of voor alle soorten apparaten. Dit heet responsive: responsive websites bieden vele mogelijkheden. Lees meer.

Tekst schrijvers helpen u


Wanneer u een website gaat maken is het belangrijk dat de tekst correct is geschreven. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze tekstschrijvers. Wij kunnen u hierbij adviseren. Lees meer.