Referenties

 


Arthico heeft voor ons, middelgroot meubelbedrijf, diverse websites gebouwd. Sfeermeubelen.nl en hvsstoelen.nl zijn hier enkele voorbeelden van. De zeer frequente wijzigingen in ons assortiment kunnen door hen dagelijks bijgewerkt worden wat ons veel werk uit handen neemt. Bijzonder werden de bruikbare tips door ons gevonden die ervoor zorgen dat we zeer makkelijk te vinden zijn op het internet. Dit gekoppeld aan de hoge bezoekersaantallen maakt dat we het middel "website als marketing" als zeer goed renderend ervaren. Onze post verkoopkosten is enorm gedaald ten opzichte van enkele jaren geleden toen wij uitsluitend adverteerden in kranten en tijdschriften. De omzet is, dankzij de in onze ogen goede implementatie van de website in ons verkoopmodel, elk jaar nog gegroeid met ++ cijfers.
J.W Ruyten - Sfeermeubelen.nl

Arthico heeft ons zeer goed begeleid om onze site te realiseren. Voor ons is internet een materie die niet te begrijpen valt. Aart heeft ons zeer goed en in gewoon begrijpend Nederlands de mogelijkheden uit een gezet. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat! Ook willen wij even vermelden dat het een bedrijf is wat woord houdt! Heel belangrijk in deze tijd.
J. Reuvers - Autodemontage Reuvers
They took my ideas on paper which where not very detailed and brought back perfection as if they read my mind from only a few words given. I contact them anytime i need work done. They did an outstanding job for me and highly recommend their services. They delivered as promised and far exceeded my expectations! They took care of the design and photographs requirements for my business with great expediency and flair. Added to that, working with them was a lot of fun, and an experience, i look forward to doing again. Nothing was too much trouble, and 'not possible' is not in their dictonary!
Villa Alexandos - Evagelos Markou and Elli PapaAart Hartog heeft als oneliner op zijn visite kaartje staan,"Kwaliteit is het verschil"! Voor mij heeft hij deze woorden echt waargemaakt. In de samenwerking met Aart om mijn website gestalte te geven voor mijn bedrijf "Imagine Me", heeft hij meer dan mijn goedkeuring verdiend. Het is een man waar je op kan bouwen en die met hart en ziel zijn schouders eronder zet. Sleutelwoorden voor Aart zijn: Integriteit, Openheid, professionaliteit, goed kunnen luisteren, aansluiten en inleven. Uiteindelijk gaat hij aan de slag en bouwt hij iets wat niet alleen door technische kennis en trucjes tot stand is gekomen. Nee, het is kennis gecombineerd met zijn creatieve talent en zijn enorme passie voor hetgeen hij doet. Je eigen website creëren is iets zeer persoonlijks. Aart zorgt ervoor, dat datgene wat je onderscheidt ook visueel zichtbaar wordt. Aart Hartog maakt het verschil!
Sandra janssen - Imagine-MeToen ik twee jaar geleden met mijn rijschool begon, wist ik dat ik een website nodig zou hebben. Nu weet ik alles van rijles geven en veiligheid in het verkeer, maar van websites en social media wist ik echt niets. Door met Arthico te gaan samenwerken heb ik meer inzicht gekregen in alles wat je met een website kunt doen. Tijdens het realiseren van mijn website kreeg ik alle ruimte om mijn idee uit te leggen. Resultaat is een geweldige website die door mijn klanten zeer gewaardeerd wordt en waar ik de komende jaren absoluut mee verder kan.
Autorijschool martin van lethNa vijftig jaar kerkelijk zilver verzamelen wilde ik een gedeelte daarvan verkopen. Met het plaatsen van advertenties in diverse kunst- en antiekbladen en later ook via Marktplaats, kreeg ik weinig tot geen respons. Tijdens een ontmoeting met Aart Hartog, die ook in kunst en antiek geïnteresseerd is, vertelde ik over mijn “probleem”. Hij stelde toen voor om een website te maken om op die manier de objecten die ik wilde verkopen continue onder de aandacht van eventuele geïnteresseerden te brengen. Dit heeft er in geresulteerd dat hij (Arthico) een website voor mij heeft gebouwd waarop ik alle voorwerpen 24 uur per dag kan tonen. Daarnaast is de website ook voor mij gebruiksvriendelijk, omdat ik zelf op een eenvoudige manier foto’s en teksten kan plaatsen of vervangen. Bijzonder prettig is ook het directe contact met Arthico als er eens iets niet lukt of als ik vragen heb. Door het advies en de inspanningen van Aart Hartog is het een prachtige, overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website geworden waar ik erg tevreden mee ben.
Robert Geurtsen, Kerkelijk ZilverArthico heeft voor ons, middelgroot meubelbedrijf, diverse websites gebouwd. sfeermeubelen.nl en hvsstoelen.nl zijn hier enkele voorbeelden van. De zeer frequente wijzigingen in ons assortiment kunnen door hen dagelijks bijgewerkt worden wat ons veel werk uit handen neemt. Bijzonder werden de bruikbare tips door ons gevonden die ervoor zorgen dat we zeer makkelijk te vinden zijn op het internet. Dit gekoppeld aan de hoge bezoekersaantallen maakt dat we het middel "website als marketing" als zeer goed renderend ervaren. Onze post verkoopkosten is enorm gedaald ten opzichte van enkele jaren geleden toen wij uitsluitend adverteerden in kranten en tijdschriften. De omzet is, dankzij de in onze ogen goede implementatie van de website in ons verkoopmodel, elk jaar nog gegroeid met ++ cijfers.
In 2013 maakten we een doorstart met ons creatief centrum. Er kwam van alles op ons af en we moesten veel regelen. Ook een nieuwe website. We kwamen in contact met Arthico die ons niet alleen een warm hart toedroeg maar ook met ons meedacht. We hebben nu een hele mooie site waar veel reacties op komen: mensen kunnen zich bijvoorbeeld inschrijven voor onze nieuwsbrief. We zijn erg tevreden en komen we er soms niet uit? Een mailtje naar Arthico en het is snel opgelost!
Creatief Collectief ElstOnze kaaswinkel is in Malden, een gezellig dorp in Gelderland. Wij verkopen in onze sfeervolle winkel een groot assortiment aan Nederlandse en buitenlandse kazen, maar ook noten, zuidvruchten, bonbons en wijnen. Wij wilden graag een website die de sfeer van onze winkel uitstraalt. Dankzij Arthico hebben wij een site waar we trots op zijn en het is precies zoals wij het voor ogen hadden. Arthico kunnen we altijd bellen, zelfs in de avonduren. Ze maken altijd tijd om het probleem of idee dat we hebben op te lossen of te realiseren.
Kaaswereld Malden - Gerrit HennekesArthico heeft voor ons, middelgroot meubelbedrijf, diverse websites gebouwd. sfeermeubelen.nl en hvsstoelen.nl zijn hier enkele voorbeelden van. De zeer frequente wijzigingen in ons assortiment kunnen door hen dagelijks bijgewerkt worden wat ons veel werk uit handen neemt. Bijzonder werden de bruikbare tips door ons gevonden die ervoor zorgen dat we zeer makkelijk te vinden zijn op het internet. Dit gekoppeld aan de hoge bezoekersaantallen maakt dat we het middel "website als marketing" als zeer goed renderend ervaren. Onze post verkoopkosten is enorm gedaald ten opzichte van enkele jaren geleden toen wij uitsluitend adverteerden in kranten en tijdschriften. De omzet is, dankzij de in onze ogen goede implementatie van de website in ons verkoopmodel, elk jaar nog gegroeid met ++ cijfers.
Bij toeval kwam ik op de website van Arthico. Ik was al een tijdje bezig met het zoeken naar een bedrijf die voor mij een eenvoudige website met logo kon bouwen. Bij Arthico merkte ik dat ze ook tijd nemen voor kleine ondernemers met een minder gevulde portemonnee. Ze zijn snel, nemen alle tijd voor je en zijn gewoon origineel en goed.
Talent Agency - HansIk ben schilder en wilde graag een website die anders is dan andere schilderwebsites. Ben via een opdrachtgever in contact gekomen met Arthico, hij had goede ervaringen met ze. Na het eerste gesprek zijn ze eigenlijk meteen aan de gang gegaan; met het eerste opzetje zaten ze gelijk goed. Ze hebben geluisterd naar wat ik wilde en dat omgezet in een website die helemaal bij mij past.
Kleurkwast.nl - Egon


Wilt u meer Likes?


Social media is niet meer weg te denken in ons huidige communicatieverkeer. Met Twitter, Facebook en LinkedIn blijft u 24 uur per dag in beeld. Social Media is een goede basis om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en te houden. Lees meer.

Fotografie


Voor een website zijn kwalitatief goede foto’s een must. Arthico beschikt over een professionele fotograaf. Deze fotograaf kunt u inhuren voor al uw producten en/of sfeerfoto's van uw winkel, ook voor portret- en reclamefoto's. Lees meer.

Websites op maat


Een website bouwen kan op vele manieren. Enkel voor mobiel of desktop of voor alle soorten apparaten. Dit heet responsive: responsive websites bieden vele mogelijkheden. Lees meer.

Tekst schrijvers helpen u


Wanneer u een website gaat maken is het belangrijk dat de tekst correct is geschreven. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze tekstschrijvers. Wij kunnen u hierbij adviseren. Lees meer.