Tekstschrijvers & Copywriters


Arthico werkt samen met tekstschrijvers en copywriters maar ook met vertalers. Het is belangrijk dat de teksten op de website en/of in magazines in goed Nederlands zijn geschreven. Wij kunnen u ook assisteren als u uw website in het Engels, Amerikaans of Tsjechisch wilt laten vertalen.

Tekstschrijvers

Artikelen, slagzinnen, een zakelijke instructie, een grappige column of een bondige tekst voor een website of een flyer. Tekstschrijvers kunnen toveren met woorden. Daarnaast moet het Nederlands en/of een andere taal perfect zijn.


Wilt u meer Likes?


Social media is niet meer weg te denken in ons huidige communicatieverkeer. Met Twitter, Facebook en LinkedIn blijft u 24 uur per dag in beeld. Social Media is een goede basis om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en te houden. Lees meer.

Fotografie


Voor een website zijn kwalitatief goede foto’s een must. Arthico beschikt over een professionele fotograaf. Deze fotograaf kunt u inhuren voor al uw producten en/of sfeerfoto's van uw winkel, ook voor portret- en reclamefoto's. Lees meer.

Websites op maat


Een website bouwen kan op vele manieren. Enkel voor mobiel of desktop of voor alle soorten apparaten. Dit heet responsive: responsive websites bieden vele mogelijkheden. Lees meer.

Tekst schrijvers helpen u


Wanneer u een website gaat maken is het belangrijk dat de tekst correct is geschreven. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze tekstschrijvers. Wij kunnen u hierbij adviseren. Lees meer.

Copywriter


Als copywriter ben je voortdurend met woorden in de weer; de voornaamste taak is het bedenken van een thema of project om een product of service heen. Het bedenken en schrijven van slogans en reclameteksten hiervoor om het publiek zoveel mogelijk te prikkelen.

Copywriters schrijven zakelijke en commerciële teksten voor websites, folders, brochures, nieuwsbrieven of advertenties. Copywriters zijn daarom ook nauw betrokken bij de productie van bv een website.

Mocht u interesse hebben in een totaalproduct vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mail ons via het contactformulier, bellen is natuurlijk ook goed!