Website op maat


Arthico ontwerpt en bouwt complete websites op basis van uw specifieke wensen. Daarin zoeken we altijd de juiste balans tussen kwaliteit en kosten, afhankelijk waarvoor en voor wie de website bedoeld is.

Een creatieve en doelgerichte website moet duidelijk van structuur zijn, gebruiksvriendelijk voor bezoekers en aantrekkelijk zijn vorm gegeven. Een website is pas geslaagd en goed als uw opzet het gewenste resultaat heeft gekregen.


Wij helpen u graag om de voordelen van Internet optimaal te benutten door middel van een heldere, degelijke en professioneel vormgegeven website, die helemaal aansluit op uw specifieke wensen.


Een website op maat betekent dat wij uw website geheel volgens uw eisen, smaak en huisstijl maken.


De kosten van een website zijn afhankelijk van de wensen die u heeft. Een eerste – vrijblijvend -gesprek is daarom belangrijk. Tijdens dit gesprek proberen we een goed en volledig beeld te krijgen van uw te realiseren website. Daarna volgt een offerte. Als u akkoord bent met deze offerte gaan we direct voor u aan de slag. Tijdens de ontwikkelingen van uw site wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang van uw website.


U kunt al een website met 6 pagina’s realiseren vanaf € 399,00!Startpagina met of zonder dynamische aanvulling

Er zijn klanten die gebruik maken van één startpagina vanaf € 99,00 met daarbij een catalogus of magazine, geheel opgemaakt door de klant zelf. Voor deze dynamische aanvulling kunt u een abonnement nemen om deze te implementeren in uw startpagina. Dat kan voor 1, 4 of 12 keer per jaar. Het is een goedkope manier om een actuele website te realiseren en te houden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Bel ons 06-25058003


Websites met CMS

Voor al deze opties zijn diverse mogelijkheden beschikbaar waarmee u uw website kunt actualiseren. U kunt uw website laten beheren door bij ons een servicecontract af te sluiten of u kunt de website zelf beheren, met behulp van een CMS (Content Management System). In veel gevallen zal dit Wordpress zijn. Dit is een eenvoudig gebruiksvriendelijk CMS-systeem waarvoor u geen enkele kennis nodig heeft op het gebied van html e.d. Wordpress kunt u overal ter wereld gebruiken. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een combinatie van deze mogelijkheden waarbij u zelf een gedeelte van de website beheert en Arthico het andere gedeelte.


Beheren van uw website

Communicatie is het toverwoord bij een goede maar ook actuele website: er zijn vele mogelijkheden. Uw website kan gericht zijn op beelden, teksten of wat vaak voorkomt: een combinatie hiervan. Uw website kan statisch zijn of juist dynamisch. Hierbij kunnen gedeeltes van de inhoud veranderd worden. Met dit systeem (CMS) kunt u binnen de kaders van het template veranderingen aanbrengen, bijvoorbeeld een foto of tekst veranderen.


Webshop & intergratie op Facebook

Met een eenvoudige en begrijpelijke CMS kunnen wij voor u een webshop bouwen waarbij u op een eenvoudige manier producten kunt toevoegen of verwijderen. Maar ook teksten aanpassen. Integratie op uw Facebookpagina is mogelijk met een module. Hierdoor kunt u nog meer aandacht voor uw product en bedrijf genereren.


Wilt u meer Likes?


Social media is niet meer weg te denken in ons huidige communicatieverkeer. Met Twitter, Facebook en LinkedIn blijft u 24 uur per dag in beeld. Social Media is een goede basis om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en te houden. Lees meer.

Fotografie


Voor een website zijn kwalitatief goede foto’s een must. Arthico beschikt over een professionele fotograaf. Deze fotograaf kunt u inhuren voor al uw producten en/of sfeerfoto's van uw winkel, ook voor portret- en reclamefoto's. Lees meer.

Websites op maat


Een website bouwen kan op vele manieren. Enkel voor mobiel of desktop of voor alle soorten apparaten. Dit heet responsive: responsive websites bieden vele mogelijkheden. Lees meer.

Tekst schrijvers helpen u


Wanneer u een website gaat maken is het belangrijk dat de tekst correct is geschreven. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze tekstschrijvers. Wij kunnen u hierbij adviseren. Lees meer.